КОЛОРИСТИКА (БОЕЊЕ И НИЈАНСИРАЊЕ)

Бидете во тренд со  модниот џет сет и напредните методи и техники на работа!

Обезбедете си сигурна иднина, со работа во една од најбрзорастечките дејности во светот: Фризеркиот занает!

 

 • За кого е наменет - Соодветен за сите што сакаат да го надоградат своето знаење од областа на колористиката  и кои имаат основно познавање за занимање - фризер
 • Времетраење - 3 дена по 4 часа на ден
 • Каде - Во просториите на Тренинг Центар ЦЕС - Your Proffessional Training Center - CES

* Побрзајте - бројот на места е ограничен!

Опис на програма:

 • основна колоризација:  
 • примарни и секундарни бои
 • техники на боење           
 • корективни тонови                                             
 • јачина на хидроген                                             
 • сооднос на боја и хидроген                                          
 • боење на природна и хемиски третирана коса
 • боење и ниансирање
 • дијагноза на моменталната состојба на косата (природна /хемиски третира
 • комбинирање на бои
 • нијансирање со преливи
 • оддржување на бојата

 

Зошто кај нас?

Затоа што ние ви ги обезбедуваме сите потребни алатки и матријали за работа  бесплатно, затоа што наставата ја држат врвни квалификувани обучувачи и сте со постојан надзор за совет,проверка,корекција и насока на правилна работа.

===============================================================================

Your Proffessional Training Center - CES

контакт-тел 078-339-502

Козметичко фризерска струка

Pages