Обуки

Обука за јавни набавки за економски оператори

Тренинг центар Ц.Е.С веќе 18 години е лидер во областите на (не)формалното образование,  центар за тренинг и обука, кој на својот времеплов книжи преку 400 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл. и преку 20 000 обучени учесници од различни профили во Македонија и регионот.

Со голем успех, го промовираме и развиваме концептот на доживотно учење и унапредување на квалитетот на културниот живот во градот и регионот. Континуирано  следејќи ги промените што настануваат во законските обврски, како и барањата за континуирано меѓусебно информирање, размена на информации, искуства, зголемувањето на вештините, со задоволство

ВЕ ПОКАНУВАМЕ  ЗА ЕДНОДНЕВНO СОВЕТУВАЊЕ ЗА АКТУЕЛНИТЕ ПРАШАЊА И ПРЕДИЗВИЦИ ВО ПОСТОЈНИОТ ЗАКОН ЗА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ И ОСВРТ НА НОВИОТ НАЦРТ-ЗАКОН ЗА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ СО ПОСЕБЕН АКЦЕНТ НА ПОТРЕБИТЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ОПЕРАТОРИ!

Обуката е наменета за економски оператори , засегнатите лица и претставници од малите и средни претпријатија како и претпријатија кои се почетници и немаат никакво искуство во јавните набавки.

На обуката ке добиете насоки, препораки, совети како правилно законски да подготвите понуда и успешно да учествувате на јавни набавки, исто така учесниците ке бидат запознаени и новините  кои се најавени со новиот  нацрт-закон за јавните набавки. Предвиден е интерактивен пристап и дискусија во однос на сите актуелни проблеми со кои се соочуваат вработените во пракса. Предвидено е разгледување на конкретни примери, анализа на проблеми и наоѓање на најсоодветно решение за истите.

Советувањето ке се одржи  на 5-ти Октомври 2018  во просториите на "Тренинг центар ЦЕС– Скопје. Советувањето е од страна на експерт од својата област со долгогодишно работно искуство  во бирото на јавни набавки

Пријавете се со кликнување на копчето ПРИЈАВИ СЕ и пополнете ја пријавата која е во прилог и испратете ја на нашиот меил. Поради голем интерес и ограничениот број на учесници Ве молиме за навремена пријава. Ве очекуваме да ни се придружите и заеднички да ги разрешиме сите отворени прашања и дилеми поврзани со темите.

Елена Цацаноска

Тренинг Центар ЦЕС

тел./факс ++389 32- 32- 510

моб. 078-339-502

веб сајт www.ces.mk

е-маил trainingcenterces@gmail.com

Обуки

Pages