• Дали сте размислувале да бидете стожерот на случувањата во некој бар, паб или можеби ресторан. Нашиот курс за сервир/сервира може да Ви го овозможи...
  • Курсот за собарка е наменет за сите возрасти, а посебно за сите оние кои се заинтересирани да работат во угостителско-туристичката дејност. Едно...
  • Да се биде рецепционер, всушност може да биде неверојатно исполнет пат во кариерата, со голем потенцијал за добра заработка. Ако барате нешто ново и...
  • Дали Вие сте личност која со  својот шарм ги освојува сите околу себе? Дали сакате да работите во динамична средина која е возбудлива и...
CES © 2020