• Дали некогаш сте помислиле дека сакате да бидете ВИЕ тие коишто ги управуваат огромните градежни машини како што се булдожери, багери, ровокопачи...
 • Фотографијата е една од уметничките форми на нашата генерација. Тоа е еден од наједноставните начини за создавање на уметност и ставање на емоциите...
 • Дали сте размислувале да бидете стожерот на случувањата во некој бар, паб или можеби ресторан. Нашиот курс за сервир/сервира може да Ви го овозможи...
 • Курсот за собарка е наменет за сите возрасти, а посебно за сите оние кои се заинтересирани да работат во угостителско-туристичката дејност. Едно...
 • Да се биде рецепционер, всушност може да биде неверојатно исполнет пат во кариерата, со голем потенцијал за добра заработка. Ако барате нешто ново и...
 • Дали Вие сте личност која со  својот шарм ги освојува сите околу себе? Дали сакате да работите во динамична средина која е возбудлива и...
 • Без разлика дали свесно или несвесно, од почетокот па до крајот на нашите животи  - ние постојано продаваме. Некој продава производи, друг...
 • Функциите и обврските на магационерот вклучуваат примање и процесирање на пристигнатата стока и материјали, набавување и спроведување на нарачки,...
 • Сите ние барем еднаш сме имале потреба од личност која ќе ни поправи дела од белата техника. Дали сакате Вие да бидете таа личност? Ова занимање е...
 • Автоелектричар е електричар кој се специјализира во електрични системи содржани во моторните возила. Еден автоелектричар е експерт за сите системи во...
 • Електроинсталатерите  инсталираат светилки, приклучоци, прекинувачи и ѕидни кутии, користејќи рачни алатки. Тие инсталира нови осигурувачи,...
 • Курсот за слаткар е наменет за сите возрасти, а посебно за невработени лица и долгорочно невработени лица вработени лица кои сакаат...

Pages

CES © 2019