Соработка со Националниот Директорат за Образование од Анкара

2022-07-01T00:50:51+02:00

На 28.06.2022 Академија Ц.Е.С. беше домаќин на г-дин Бахадир Јилмаз, координатор за образование на возрасни во Националниот Директорат за Образование од Анкара.