Project Description

ВРЕМЕ / ЛОКАЦИЈА

ЛокацијаВо просториите на Академија ЦЕС

Датум за почеток – 10.06.2022

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ОБУКАТА

Добиениот сертификат од оваа обука има статус на државна дипломa- Единствени признаени дипломи во земјата и во странство

Контакт телефон –078 339 502  или  (02) 3232 510 

Академија ЦЕС како дел од програмата Еразмус + спроведува стручни обуки и надвор од
земјата, па така голем број кандидати кои поминале обука во Академија ЦЕС имаат
можност на посетат напредна обука за фризер, козметичар, естетичар за нокти  и слично
во европска држава како Италија, Португалија, Бугарија, Германија,  да добијат европски
сертификат, да стекнат дополнителни напредни вештини и знаења за професијата, да
разменат интернационално искуство, и со тоа да бидат конкурентни на пазарот на труд и
привлечни за конкуренцијата.

Сподели ја обуката:

ОСТАНАТИ ОБУКИ

2022-05-26T15:05:24+02:00

Специјализирана обука за педикир

Факт е дека клиентите одат во козметички салони не само за да добијат најдобро негувано тело и лице, туку и затоа што имаат меѓусебен заеднички однос со својот козметичар кој е полн со разбирање и почит према нив и прави да се чувствуваат како звезди

2022-06-21T11:00:19+02:00

Специјализирана обука за најновата гел акрил техника & микс декоративни техники за цртање со акрилни бои

Гелакрил е техника која ги опфаќа најпозитивните особености од двете техники со цел олеснување и забрзување на процесот за изработка на нокти.