ОБУКИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА

ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА

ПРОЕКТИ

ТРЕНИНГ ЦЕНТАР Ц.Е.С

Лидери во областите на (не)формалното образование, центар за тренинг и обука, кој на својот времеплов книжи преку 2000 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл, преку 32 000 обучени учесници од различни профили во Македонија и регионот.

За ваш личен и професионален развој

FEEDBACK ОД СЛУШАТЕЛИ

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour”


LEE MILLER, Biology Student

Зачленете се за добивање на новости и информации поврзани со
нови обуки и преквалификации.