Обука за келнер/ка

Дозволете ни преку нашата обука за КЕЛНЕР/КЕЛНЕРКА да Ве воведеме во една поинаква приказна во која Вие ќе бидете главниот јунак, којшто ќе биде тимски играч и со позитивна енергија ќе ги привлече гостите и ќе направи да се почувствуваат повеќе од добредојдени.

Обука за рецепционер/ка

Да се биде рецепционер/рецепционерка, може да биде неверојатно исполнет пат во кариерата, со голем потенцијал за добра заработка.

Обука за сервир/сервирка

Обуката за сервир/сервирка е наменета за сите возрасти, а посебно за сите оние кои се заинтересирани да работат во угостителско-туристичката дејност.

Обука за собарка

Обуката за собарка е наменета за сите возрасти, а посебно за сите оние кои се заинтересирани да работат во угостителско-туристичката дејност.