ОБУКИ ЗА ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Обуки за сите што сакаат да го надоградат своето знаење

ОБУКА ЗА НАДГРАДБА НА НОКТИ

Оваа обука ви нуди можност да стекнете знаење за совршено познавање на маникирот, надградба на нокти и екстензија на нокти,