ОБУКИ

ЗАНАЕТИ

ПРОЕКТИ

ТРЕНИНГ ЦЕНТАР Ц.Е.С

Лидери во областите на (не)формалното образование, центар за тренинг и обука, кој на својот времеплов книжи преку 2000 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл, преку 32 000 обучени учесници од различни профили во Македонија и регионот.

За ваш личен и професионален развој

FEEDBACK ОД СЛУШАТЕЛИ

“Обуката за сметководство во ЦЕС Академија беше првиот чекор во мојата нова професија. Знаењето кое го стекнав ми помогна во мојата прва пракса и понатамошно вработување.”


Зачленете се за добивање на новости и информации поврзани со
нови обуки и преквалификации.