Специјализирана обука за кројач

Да се биде КРОЈАЧ е исполнета кариерна патека која вклучува внимание кон деталите и уметнички израз.

Обука за шивач

Да бидете шивач е одлична вештина поради многу причини. Има толку многу што можете да создадете со шиењето. Толку многу да направите. А тоа вклучува и многу добар приход.