fbpx

ВЕБИНАР: Примена на светските трендови во основите на фризерскиот занает

2023-02-25T10:23:57+01:00

Како да одредиш дали најновите светски трендови во фризерскиот занает ќе одговараат на потребите на твојот клиент? Одговорот на ова прашање најчесто потекнува од твојата желба како професионален фризер да ги истражиш најновите трендови во оваа област и потребите на твојот клиент, а од друга страна да знаеш како да воспоставиш ефикасна комуникација со твојот клиент за да дознаеш какви потреби има.

ОБУКИ ЗА НАСТАВНИЦИ

2023-01-11T16:05:17+01:00

Кариерниот развој на наставниците, подразбира секојдневно професионално и лично растење на наставникот, долготраен, конитнуиран процес кој започнува од почетокот на подготовката за оваа професија и трае до крајот на целиот живот, преку оспособување на наставникот со нови знаења, вештини, способности, стратегии и сл.

АКАДЕМИЈА ЦЕС

Лидери во областите на (не)формалното стручно образование и возрасни кој на својот времеплов бележи преку 420 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл., преку 36 000 обучени лица од различни профили во Македонија и регионот.

Контакт инфо

Антон Попов бр 1-4/15,
1000 Скопје

Phone: 02 32 32 510

Mobile: 078 339 502

Go to Top