fbpx

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ

2022-06-28T12:14:52+02:00

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ Во име на Општина Карпош, градоначалникот Стевчо Јакимовски денеска потпиша Меморандум за соработка со Академијата ЦЕС, која во претстојниот период ќе спроведе бесплатни професионални обуки за усовршување на наставниците од десетте основни училишта на територија на локалната самоуправа. Инаку, Академијата ЦЕС е компанија која повеќе од 21 година работи активно на развој на човечкиот капитал. Во таа насока, академијата реализирала повеќе од 520 обуки, семинари и конференции, при што обучила над 35.000 учесници и со самото тоа изградила база од над 500 врвни експерти од различни образовни области. Станува збор за акредитирана установа од [...]

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ2022-06-28T12:14:52+02:00

Реализирани обуки – Улогата на директорот во професионалниот развој на наставниците

2022-05-06T20:35:08+02:00

ЦЕС Академија реализираше обуки за директорите на основните училишта на тема: Улогата на директорот на основно училиште во професионалниот развој на наставниците.

Реализирани обуки – Улогата на директорот во професионалниот развој на наставниците2022-05-06T20:35:08+02:00

АКАДЕМИЈА ЦЕС

Лидери во областите на (не)формалното стручно образование и возрасни кој на својот времеплов бележи преку 420 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл., преку 36 000 обучени лица од различни профили во Македонија и регионот.

Контакт инфо

Антон Попов бр 1-4/15,
1000 Скопје

Phone: 02 32 32 510

Mobile: 078 339 502

Go to Top