fbpx

Донација на ранци

2023-01-20T19:05:09+01:00

Директорката на Академија ЦЕС, г-ѓа Дијана Зафировска, во придружба на г-ѓа Латифа Демировска и директорката на училиштето г-ѓа Снежана Петреска, донираше училишни ранци во ОУ Климент Охридски – Бутел, за ученици од ранливи категории. Академија ЦЕС, продолжува како општествено одговорна компанија да се грижи и лицата со помалку можности да имаат еднаков пристап до образование.

Донација на ранци2023-01-20T19:05:09+01:00

Маричиќ ги потпиша договорите: Седум фирми ќе ги преведуваат актите на ЕУ

2022-10-13T18:01:03+02:00

МАРИЧИЌ ГИ ПОТПИША ДОГОВОРИТЕ: СЕДУМ ФИРМИ ЌЕ ГИ ПРЕВЕДУВААТ АКТИТЕ НА ЕУ

Маричиќ ги потпиша договорите: Седум фирми ќе ги преведуваат актите на ЕУ2022-10-13T18:01:03+02:00

Соработка со Националниот Директорат за Образование од Анкара

2022-07-01T00:50:51+02:00

На 28.06.2022 Академија Ц.Е.С. беше домаќин на г-дин Бахадир Јилмаз, координатор за образование на возрасни во Националниот Директорат за Образование од Анкара. 

Соработка со Националниот Директорат за Образование од Анкара2022-07-01T00:50:51+02:00

Обуки за воспитно-образовниот кадар во општина Илинден

2022-06-28T12:15:03+02:00

Општина Илинден, потпиша Меморандум за соработка со Академија ЦЕС, која во наредниот период ќе спроведе бесплатни обуки за усовршување на наставниците од основните училишта на територија на локалната самоуправа.

Обуки за воспитно-образовниот кадар во општина Илинден2022-06-28T12:15:03+02:00

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ

2022-06-28T12:14:52+02:00

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ Во име на Општина Карпош, градоначалникот Стевчо Јакимовски денеска потпиша Меморандум за соработка со Академијата ЦЕС, која во претстојниот период ќе спроведе бесплатни професионални обуки за усовршување на наставниците од десетте основни училишта на територија на локалната самоуправа. Инаку, Академијата ЦЕС е компанија која повеќе од 21 година работи активно на развој на човечкиот капитал. Во таа насока, академијата реализирала повеќе од 520 обуки, семинари и конференции, при што обучила над 35.000 учесници и со самото тоа изградила база од над 500 врвни експерти од различни образовни области. Станува збор за акредитирана установа од [...]

УСОВРШУВАЊЕ НА ВОСПИТНО-ОБРАЗОВНИОТ КАДАР ОД КАРПОШ2022-06-28T12:14:52+02:00

Реализирани обуки – Улогата на директорот во професионалниот развој на наставниците

2022-05-06T20:35:08+02:00

ЦЕС Академија реализираше обуки за директорите на основните училишта на тема: Улогата на директорот на основно училиште во професионалниот развој на наставниците.

Реализирани обуки – Улогата на директорот во професионалниот развој на наставниците2022-05-06T20:35:08+02:00

АКАДЕМИЈА ЦЕС

Лидери во областите на (не)формалното стручно образование и возрасни кој на својот времеплов бележи преку 420 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл., преку 36 000 обучени лица од различни профили во Македонија и регионот.

Контакт инфо

Антон Попов бр 1-4/15,
1000 Скопје

Phone: 02 32 32 510

Mobile: 078 339 502

Go to Top