Обуката  e наменета и за почетници и за професионалци кои сакаатда ја унапредат услугата и да ги збогатат своите вештини.

Гелакрил е техника која ги опфаќа најпозитивните особености од двете техники со цел олеснување и забрзување на процесот за изработка на нокти.

Обуката е концепирана како “step by step” упатство за изработка на двете основни салонски форми за професионална изработка на нокти.

СОДРЖИНА НА ОБУКАТА

📍теорија за надградба

📍запознавање со новиот материјал

📍изливање на двете основни салонски форми

📍правилно турпирање и обликување на ноктот

📍техника на декорација ” one stroke” цртање со акрилни бои

📍микс од декоративни техники

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА

  • За сите оние кои сакаат да градат кариера во областа на Козметичкиот занает
  • Невработени лица кои сакаат да научат занает и да добијат можност за вработување
  • Сите оние кои сакаат да се преквалификуваат а со тоа и можност за нова или дополнителна работа

Потребни предзнаења

Не е потребно – само воља и желба за лична промена и личен напредок

ВРЕМЕ / ЛОКАЦИЈА

  • Локација: Во просториите на Академија ЦЕС
  • Термини  по договор

Датум за почеток – веднаш по формирање на група!

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ОБУКАТА

Сподели ја обуката:

ОСТАНАТИ ОБУКИ