fbpx

Обука за масер за козметичка масажа

2024-01-17T18:31:13+01:00

Програмата „МАСЕР ЗА КОЗМЕТИЧКА МАСАЖА” е насочена кон стручно оспособување на учесниците за самостојно извршување работни задачи масер за тело во козметички салон.

Обука за јапонско исцртување на веѓи/microblading+пудер техника/сенчење

2024-01-17T18:12:47+01:00

Досегашната техника за нанесување на трајна шминка на веѓите со исцртување на две тенки линии со апарат, веќе е надмината. Чекор напред е направен со т.н. јапонска техника за трајно исцртување на веѓи.

Специјализирана обука за педикир

2024-01-17T18:12:10+01:00

Факт е дека клиентите одат во козметички салони не само за да добијат најдобро негувано тело и лице, туку и затоа што имаат меѓусебен заеднички однос со својот козметичар кој е полн со разбирање и почит према нив и прави да се чувствуваат како звезди

Специјализирана обука за естетичар за депилација

2024-01-17T18:10:20+01:00

За време на обуката ќе научите што значи професионален однос кон клиенти, успешна и квалитетна комуникација, како да изградите добар имиџ на салонот и да остварите успешно работење.

Специјализирана обука за колористика

2024-01-17T18:07:47+01:00

За да се занимавате со фризерски занает на вистински начин не е доволно само да завршите обука за фризер, како што многумина мислат.

АКАДЕМИЈА ЦЕС

Лидери во областите на (не)формалното стручно образование и возрасни кој на својот времеплов бележи преку 420 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл., преку 36 000 обучени лица од различни профили во Македонија и регионот.

Контакт инфо

Антон Попов бр 1-4/15,
1000 Скопје

Phone: 02 32 32 510

Mobile: 078 339 502

Go to Top