fbpx

Угостителски струки

Обука за келнер/ка

2024-01-17T18:28:58+01:00

Дозволете ни преку нашата обука за КЕЛНЕР/КЕЛНЕРКА да Ве воведеме во една поинаква приказна во која Вие ќе бидете главниот јунак, којшто ќе биде тимски играч и со позитивна енергија ќе ги привлече гостите и ќе направи да се почувствуваат повеќе од добредојдени.

АКАДЕМИЈА ЦЕС

Лидери во областите на (не)формалното стручно образование и возрасни кој на својот времеплов бележи преку 420 реализирани обуки, семинари, конференции, in-house обуки и сл., преку 36 000 обучени лица од различни профили во Македонија и регионот.

Контакт инфо

Антон Попов бр 1-4/15,
1000 Скопје

Phone: 02 32 32 510

Mobile: 078 339 502

Go to Top